Tidsplan

Har du prøvet ikke at have tid til alle de studieaktiviteter? Eller har du brug for hjælp til at lave en tidsplan?

Her kan du finde studieværktøjer som kan hjælpe dig med strukturering af tid. Hvorfor er det vigtig at strukturere din tid? Fordi det er væsentlig for fremdriften af din studietid. Derfor er det vigtigt, at have studieværktøjer, der hjælper dig med at lave en detaljeret tidsplan, hvor du kan opfølge dine deadlines.

Google calender logo.png
Google Calender

Google Calender er en online kalender. Med Google Calender kan du dele din kalender og blive bedt om at påmindes om begivenheder gennem sms, mail eller pop-up notifikation. Google Calender kan bruges på både computer og mobil.

todoist logo
todoist

Todoist er en online todo-liste. Med Todolist kan du adminstrere opgaver og projekter fra både computer og mobil. Der er mulighed for at samarbejde om delte opgaver og projekter. For at få et overblik kan du visualisere din produktivitet. Todoist har et simpelt og minimalistisk design.  

wunderlist logo
Wunderlist

Med Wunderlist kan du lave lister og adminstrere opgaver fra computer, mobil og smartwatch. Der er mulighed for at samarbejde om delte opgaver og projekter. Du kan bruge hashtags som gør det nemmere at finde bestemte emner. #Wunderlist.

focusboosterlogo.png
focus booster

Focus booster er baseret på Pomodoro teknikken som er en velkendt studieteknik. Focus booster har det formål at hjælpe dig med at fokusere og være mere produktiv i en længere periode fx når du arbejder på en opgave eller skal læse på til eksamen.

toggle logo
toggl

Toggl er en time tracker hvor du kan få et overblik af hvad du bruger tiden på. Toggle kan bruges på computer og mobil. 

cold turkey logo
Cold Turkey

Med Cold Turkey kan du få hjælp til at blokere distraktioner hvilket kan få dig til at fokusere bedre og dermed afslutte din opgave til tiden. Cold Turkey er blevet downloadet mere end 420,000 gange og kan downloades på computer.

office logo
Microsoft Office

Kunne du tænke dig at have tidsplaner eller skemaer til at hænge på væggen? Microsoft Office har tidsplaner og skemaer som kan printes ud i fysisk form. Microsoft Office har også en tutorial til at få udarbejdet en projektplan.

eazyporject logo 1
Eaz.yproject

Eaz.yproject er en projektstyringsværktøj udviklet af Eazysoft som flere gange er blevet kåret som gazelle-virksomhed. Eaz.y project er henvendt for virksomheder og kan anbefales til virksomheder. Eaz.yproject kan fås på computer og mobil og fungere også i offline-mode.

tomato logo.PNG
Tomato Timer

Tomato Timer er en online timer baseret på pomodoro-teknikken. Teknikken går ud på at du arbejder fokuseret i 25 minutter hvorefter der kan holdes en pause i 5 eller 10 minutter.

Advertisements