Programmering og kodning

Er dit fagområde inden for programmering og kodning? Eller er du en person, som altid har haft interesse for at programmere og kode? Her kan du finde studieværktøjer, der kan hjælpe dig med at lære programmering og kodning.

codecademy

Codeacademy kan lære dig at kode. Codeacademy har over 25 millioner brugere. Du kan lære at kode en (interaktiv) hjemmeside, Sass, JavaScript, Rails, AngularJS, ReactJS, Ruby on Rails Authentication, Command Line, Git, SQL (Table Transformation og Analyzing Business), Metrics, Java, HTML & CSS, jQuery, PHP, Python og APIs.

Udacity

Med Udacity kan du få en nanodegree inden for programmering og udvikling af website.

Learncodethehardway

Learncodethehardway er for begyndere der  har interesse i at lære kodning  eller førsteårsstuderende der er begyndt på en uddannelse inden for kodning og programmering. Du kan finde følgende kurser: python, ruby, c, SQL, Javascript, UNIX, regular expressio n og design. I kurserne medfølges DRM Free, PDF, HD Video m.m.

Code School

Code school er for både nybegyndere og øvede. Code school har undervisere der indgår som en del af videolektionerne. Du kan være en del af “course challenges” og træne det du har lært. Du kan finde følgende kategorier:  HTML/CSS, Javascript, Ruby, Elixir, PHP, .NET, Python, iOS, Git, Database m.m.

rubymonk

Rubymonk er for både nybegyndere og øvede hvor du kan finde interaktive tutorials. Det simple design gør det nemmere at lære kodning. 

GitHub

GitHub er en platform hvor du kan lære, dele og udvikle software i samarbejde med andre udviklere. 

Advertisements