About

Studyjourney er en hjemmeside, som kan bruges af studerende fra alle mulige forskellige uddannelser. Der findes mange forskellige studieværktøjer som kan hjælpe gennem din studietid. Men tit går der lang tid før at den studerende opdager at der findes studieværktøjer, som kan hjælpe den studerende.  Og hvorfor vil vi gerne hjælpe?

Vores mission er at hjælpe alle studerende med at give muligheden for at finde gode studieværktøjer, som kan være med til at støtte dig som studerende og gøre dit studietid til en oplevelse. Derfor finder vi ud af hvilke studieværktøjerne der er gode at bruge, tester studieværktøjerne og vurdere hvordan de forskellige studieværktøjer virker, og hvordan det kan hjælpe dig.

Konceptet for hjemmesiden startede med at jeg som studerende oplevede da jeg skulle skrive mit semesterprojekt på det tredje år. Dette år blev jeg introduceret for et studieværktøj, som kunne hjælpe mig med at skrive kilder ind på min rapport, så det var i alfabetisk rækkefølge og det samtidig så præsentabelt ud. Vigtigst af alt, sparede det mig en masse tid. I det øjeblik ønskede jeg, at hvis jeg havde fundet værktøjet da jeg begyndte på studiet, ville have sparet mig en masse tid og rapportskrivningen ville være en god oplevelse. Min lillebror skulle begynde på universitetet, og det var der jeg indså, at jeg nye studerende stadig ikke kendte til disse studieværktøjer. Derfor fik jeg den ide med at dele alle de studieværktøjer, som kunne hjælpe med at studere. Jeg fik  lavet en hjemmeside, hvor alle studerende har mulighed for at se de nyeste studieværktøjer, som kan være med til at gøre din studietid til en oplevelse.

Advertisements