Mit universitet

Når du starter på universitetet eller allerede går på universitet bliver du ikke altid informeret om hvad det er dit universitet tilbyder dit studie og dig som studerende. Men dit universitet har værktøjer som den studerende kan bruge men oftest bliver der ikke givet nok opmærksomhed til det. Hvordan kan du som studerende finde disse værktøjer som dit universitet tilbyder dig?

Som studerende har du adgang til dit universitets hjemmeside. Her kan du finde informationer om hvad dit universitet forventer af dig som studerende, du kan finde råd og studietips, værktøjer til opgaveskrivning m.m. (oftest behøver den studerende ikke at logge ind for dette). På universitets hjemmeside kan du finde ud af hvad du kan bruge dit studiekort til. Du bliver også informeret om hvad du som studerende kan bruge studiekortet til i starten af det første år.​

På dit universitet er biblioteket også et sted du kan henvende dig til for at få vejledning til hvordan du søger efter artikler. Det er også en god ide at spørge undervisere/lektorer om de kender til gode studieværktøjer der kan bruges inden for dit studiefagområde. 

Hvis du ønsker at have et studiejob mens du studere eller gerne vil  studere i udlandet kan du finde en karrierecenter på dit universitet  (det kan hedde noget andet på dit universitet) hvor du kan få vejledning i at skrive en god ansøgning. Til sidst er det en god ide at tage til events. Oftest er universitets events gratis for dig. Du kan finde events hvor du kan lære at læse hurtigt og effektivt, du kan lære at skrive en god opgave/ansøgning osv.

 

Advertisements