Lære et sprog

Er du en studerende inden for sprog, kommunikation og medier? Eller er du en person, som altid har haft interesse for at lære et nyt sprog? Eller er du allerede i gang med at lære et nyt sprog og har du brug for at blive mindet om at øve på det i løbet af dine travle studietid? Måske har du planer om at studere i udlandet?

Her kan du finde studieværktøjer, der kan hjælpe dig med at lære et nyt sprog on-the go. Her kan du også finde apps, som kan give dig en notifikation om at huske at blive ved med at lære sproget. 

Memrise

Med Memrise kan du vælge imellem 200 sprog hvor du kan lære sprog gennem flashcards. Memris kan fås på iOS og android. 

Duolingo

Med duolingo kan du lære sprog og samtidig oversætte tekst som at hjælpe med at oversætte hjemmesider og andre dokumenter. Duolingo tilbyder spansk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, hollandsk, irsk, dansk, svensk, norsk, esperanto, tyrkisk og ukrainsk.

busuu

Med busuu kan du lære 12 forskellige sprog på computer eller mobil. Du kan øve  dine sprogfærdigheder med brugere som til daglig taler det sprog. Som en del af busuu, kan du også sende skriveøvelsere til en bruger af det sprog, du er ved at lære. Hvis det er du ikke har adgang til internettet kan du også lære sprog på offline mode.

verbling

Med verbling kan du lære forskellige sprog med professionelle sprogundervisere fra forskellige lande. Dette sker igennem videochat. Underviserne er tilgængelige 24/7. 

Skritter

Skritter er for dig som gerne vil lære at skrive på japansk eller kinesisk. Skritter kan genkende håndskrift hvilket gør at du kan lære at  skrive med hånden. Du kan også træne med flashcards.

Readlang

Med Readlang kan du lære et nyt sprog ved at få oversat hjemmesider og andre digitale tekstformer. Readlang lader dig klikke på et ord og får det oversat med det samme. De ord du har fået oversat kan du øve med flashcards.  Readlang kan også tilføjes til chrome extension.

Advertisements