Gruppeværktøjer

Leder du efter studieværktøjer som dig og din gruppe kan bruge til at strukturere jeres projektsamarbejde med? Eller leder du efter studieværktøjer, hvor dig og gruppe ikke behøver at være på de sociale medier for at kommunikere med hinanden?

Her kan du finde studieværktøjer, der kan hjælpe dig og din gruppe med at planlægge og kommunikere på samme platform.

OneDrive_logo.svg
OneDrive

Med OneDrive kan du gemme filer ét sted, dele dine filer med andre og se og redigere filerne fra enhver enhed, der er forbundet til internettet. Som studerende kan du spørge dit universitet om de bruger OneDrive Business.

dropbox logo.png
Dropbox

Med Dropbox kan du gemme og synkronisere filer online, dele dine filer med andre og se og redigere filerne fra enhver enhed, der er forbundet til internettet. 

google drive logo
Google Drive

Med Google Drive kan du gemme, synkronisere, dele  og have adgang til filer fra enhver enhed. Google Drive tilbyder kollaborativ redigering af dokumenter (Google Docs), regneark (Google Sheets), præsentationer (Google Slides), tegninger  og mere. ​

trello logo.png
Trello

Trello er et projektstyringsværktøj, hvor dig og din gruppe kan planlægge, uddele ressourcer, styre aktiviteter samt give et overblik over projektet.

Slack logo.png
slack

Med Slack kan dig og din gruppe kommunikere og dele filer med hinanden hvor der kan kommenteres på de sendte filer. Slack kan bruges på computer og mobil. Slack fungerer også med andre studieværktøjer, som Dropbox, Google Drive og flere. 

groupme logo
groupme

Kunne du tænke dig at skrive eller sende billeder til din projektgruppe uden at gå ind på de sociale medier? Med groupme kan dig og din gruppe kommunikere med hinanden, hvor I kan oprette grupper. Appen fungere på iOS, Windows og Androids fra computer, mobilen eller tablet. 

doodle logo png
Doodle

Med Doodle kan du på en hurtig og en effektiv måde planlægge begivenheder gennem poll afstemninger. Doodle kan bruges på web og mobil. Doodle kan synkroniseres med Google Calender, iCal og flere. Doodle MeetMe kan give andre et overblik over hvornår de kan booke en tid med dig.

skype logo
Skype

Med Skype kan du tale eller chatte med din gruppe, hvis du er forhindret i at være fysisk til stede til et møde, foredrag m.m. Skype kan bruges på web og mobil.

facetime logo.png
FaceTime

Med FaceTime kan du lave video- eller lydopkald til din gruppe hvis du er forhindret i at være fysisk tilstede til et møde, foredrag  m.m. FaceTime kan bruges på iPhone, iPad og iPod Touch. 

Advertisements